Over ons

Wij Wouter en Yvonne Leurs zijn de eigenaren van restaurant De Vier Linden. In 2008 hebben we ons gevestigd in het gezellige en mooie brabantse dorp Vierlingsbeek. De liefde voor het vak en elkaar zijn voelbaar in ons sfeervolle restaurant. We hebben elkaar leren kennen in de horeca in een gerenommeerd Golfresort, waar Wouter als Chef werkzaam was en Yvonne als gastvrouw. Liefde op het eerste gezicht, hetzelfde gevoel als bij ons Restaurant De Vier Linden.

‘Ik heb in diverse sterrenrestaurants mogen werken en ook in het prachtige Zuid-Afrika waar ik drie jaar lang ontzettend veel heb geleerd na mijn opleiding. Maar toen ik in dit restaurant kwam werken voelde dat als thuis komen. In de afgelopen jaren hebben we veel verbouwd en meerdere concepten gecreëerd,’ vertelt Wouter. 

We zijn uitgegroeid tot een veelzijdig, multifunctioneel bedrijf. Begonnen met een team van 9 personeelsleden tegenwoordig zijn er 35 mensen bij ons in dienst. We hebben het door de jaren heen echt zien groeien en verbeteren. Sinds april 2018 hebben we ook nog bed en breakfast kamers.

Niet alleen het bedrijf en het team zijn gegroeid ook ons gezin is in juni 2014 uitgebreid met zoontje Levin, in februari 2016 met zoontje Mitch in september 2017 met dochter Chloë en in april 2019 met zoontje Wout.

We hebben nu diverse ruimtes en sferen weten te creëren en daardoor hebben we nog meer mogelijkheden. We hebben nog steeds dezelfde instelling als toen we begonnen. Als het mogelijk is dan doen we het! Dus bel, mail of kom langs! Dan gaan we samen dat realiseren wat u als gast voor ogen heeft. U krijgt bij ons altijd de aandacht die u verdient. De volle 100%!