Restaurant

In het Restaurant van de Vier Linden kunt u vanaf heden terecht voor de "Proeverij" wanneer u graag in een ongedwongen sfeer een hapje wilt komen eten. 

U vindt hier een kaart met vertrouwde gerechten zoals een carpaccio, biefstukje, sateetje en een Zalmfilet, maar u kunt ook kiezen uit nieuwe, verrassende creaties, bereid met onderscheidende ingrediënten. Uiteraard passen we gerechten aan voor dieetwensen of allergieën, geef even door bij uw reservering en wij houden er rekening mee!’

Als u een reservering wilt maken druk dan op de rode knop met reserveren die rechts onder in beeld staat. u reserveert automatisch voor de proeverij. Wilt u graag a la carte komen dineren neem dan telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Staat de door u gewenste tijd er niet meer bij dan zijn we helaas al vol gereserveerd. Bel ons gerust zodat we u op de reserve lijst kunnen noteren, zodra iemand annuleert bellen we u.

Openingstijden:

  • Donderdag 17:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag  17:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 17:00 tot 22:00 uur
  • Zondag 17:00 tot 22:00 uur
  • Maandag tot en met woensdag gesloten

Tijdens de kerstdagen en oud en nieuw is het restaurant gesloten. Wij zijn deze dagen wel geopend om de proeverij@home af te halen.

KvK nummer 14102640